PD Products logo

PBM's • Detectie • Disposables • Hygiëne

Het complete assortiment voor de
voedselverwerkende en farmaceutische
industrie! Telefoon: 085-0645756

Totaalleverancier van PBM's, detecteerbare producten en disposables

Onze producten staan volledig in dienst van de verbetering van werkprocessen, met name in de voedselverwerkende en farmaceutische industrie. Het doel is het bewerkstelligen van een optimale bescherming van zowel het personeel als ook het eindproduct.

advies

Advies op maat

Goede raad is duur. Maar bij ons is deze gratis. Sterker nog, adviseren en meedenken zijn belangrijke pijlers van onze bedrijfsfilosofie.

Grote voorraad

PD Products heeft een grote voorraad van alle producten. Daardoor zijn wij in staat zeer snel te leveren.

Bezoek onze showroom

Wilt u persoonlijk contact of wilt u onze producten bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Disposables
Wij hebben een ruim assortiment HACCP Disposables, o.a. handschoenen, schorten en baretten.

PBM’s (Persoonlijke Beschermings Middelen)
Onze werkkleding, werkschoenen en -handschoenen zorgen voor een optimale bescherming van uw medewerkers. Door de hoge kwaliteit en de ruime keuze uit materialen en kleuren zijn onze producten bovendien zeer representatief voor uw bedrijf.

Detecteerbare producten
PD Products is dealer voor de Benelux van het kwalitatief zeer hoogstaande merk BST Detectable Products. De producten zijn met name bestemd voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie. Door het gebruik van BST detecteerbare producten worden besmettingen of beschadigingen door metaaldetectors op tijd ontdekt en komen hierdoor niet terecht in het voedselproductieproces of in het eindproduct.

Totaalleverancier
Naast bovengenoemde producten levert PD Products ook een compleet pakket aan hygiëne artikelen. Denk daarbij aan bezems, borstels, poetspapier, afvalzakken, enzovoort.

PD Products: Een goed advies voor een veilig resultaat!

Scroll naar boven